Dec 31, 2012

2013,the new beginning

assalamualaikum dan selamat pagi,1 Januari 2013,tahun baru yg bakal mencorakkan kehidupan saya ke arah kebaikan. well,tahun ini jugaklah spm year untuk aku and my beloved Quintessence. i'm sure that this year is going to be a tough year for us and the teachers pon sibuk dok balon kami kami yang cute ni kann sebab nak result yang gempak. bila sebut pasal tahun baru,mesti laa semua orang ada wishlist yg nak dicapai and so on. aku takkan post aku punye azam or wtv,sebab klau nnt bacab balik tp azam tak tercapai,kann ke malu and rasa down.okayy laa ,itu saja untuk hari ni,and hari ni nak balik sekolah tercinta and face those wardens laa.sedih jugak sebab dah 2 bulan dok rumah,dah lekat dah,,okayy bye and assalamualaikum

Dec 5, 2012

twilight breaking dawn part 2 SUPERB :)






hello and assalamualaikum pada semua and good morning,so,ni nak share laa pasal kitorang punye hangout hari selasa haritu,hmm tgk BREAKING DAWN laa kononnya.oleh sebab aku memang peminat TWILIGHT,so the movie was AWESANE,haha esp part aro nmpk future dia masa pegang tangan alice,i thought that was real tauu tak. dah menjerit-jerit aku kat dalam movie tu. rasa suspen gila masa diorang,cullens and volturi fight each other.yang paling tak boleh belah masa aro nak tarik kepala edward,fuhh,so here's a few pictures yg sempat ditangkap laa kann and saja nak share dengan kalian semua.so,to the people yang belum tengok and nak tengok,kene tengok movie ni sebab this going to be the from them,sebab dah FOREVER,sobbss. kalau boleh memang laa nak ada lg,and i really hope that akan ada sambungannya,hah,tp aku tak rasa ada lagi. okayy,here's the pictures and see you again.