Nov 9, 2012

exam diagnostik dah lepas and aku dapat naek kelas next year,alhamdulillah

hello and assalamualaikum kepada semua. so,dah start cuti sekolah and aku balek rumah semalam.kali ni punye post,aku nak share pasal exam diagnostik haritu yg agaklah susah sedikit ye.hehehe,exam tiga minggu tauu. and now ni dah dapat result,which are 6a,2b and sangkut 1c,hailaaa.ohh,and yg paling happy sekali is aku dapat naek kelas next year,feminin. hmm,time f1 pon klass F jugak and now ni kembali ke zaman dulu lahh ye. okayy laa,itu je untuk kali ni,ohh and gud luck untuk along and semua batch 95' yg tgh ambil spm sekarang ni,strive for excellence okayy,nite (;

No comments:

Post a Comment