Oct 27, 2012

cuti dah habes and i'm going back to tun fatimah,krikk je kann,hehehehe.
tape,lagi 2 minggu then ,cuti sekolah for almost 2 months,hahahaha.gila heaven kann,oh and masa isnin nnt ade sembelihan and f4 yg buat tauu.of course naek cuti ni ade result diagnostik.oh itu yg paleng scary tauu.okayy people,adios and assalamualaikum

selamat hari raya aidiladha












hello and assalamualaikum kepada semua,fuhhh,banyaknya habuk kat sini. bersawang habes blog aku yg cantek jelita ni ,eh.krikk nye laa kann. so,raya korban tahun ni best la jugak drpd yg before'' this. kenapa?? ha,sbb atok mak and atok ayah buat korban!!ceh.padahal tiap'' tahun orang buat korban ponn,eh tapi ni buat sendiri tauu. oh and mr.lembu tu pon ganas tau you all.hahahaha.pakcik tukang sembelih tu kene excersise dulu before sembelih lembu tu. kene buat ape??haa,kene lumba lari ngan lembu tu dulu. heee,kau adaa maen lumba lari ngan lembu??pakcik tukang sembelih tu ade tauu,cayalah pakcik.okayy,done with the pakcik,kang tgk'' dye pulak yg famous kt sini-.-''then,after dah sembelih,kitorang pon seboklaa melapah daging mr.moo.adek aku cakap mr.moo nangess before kene sembelih.iye ke,hmm,itu hanya dye and allah je yg tauu kann,apepon,nnt mr.moo masuk syurga tauu sbb dia rela mengorbankan diri dia untuk dijadikan korbann.okayy laa,tu je untuk kali  ni,lastly,happy eiduladha people (;