Aug 21, 2012

selamat hari raya aidilfitri,maaf zahir dan batin (;

assalamualaikum w.b.t pada semua.okay,hari ni dah masuk raya ke-4 tp aku baru nak update kan blog terchenta ni. HIUHH,banyaknya sawang ngan habuk --'. hehe,gurau je laa walaupun tak berapa nak lawak pon,okay enough with the jokes. Tujuan aku mencoret hari ni sbb nak ucapkan slmt hari raya aidilfitri pada semua umat islam kat seluruh dunia ni. as a normal person,aku sure yg aku byk gile buat salah kat org laen,jd time ni laa nak mintak maaf kann,haish teruk betoll la aku ni. Tunggu raya baru nak mintak maaf ye,hehe.okay.again,sorry for everything that i had done. ni nak share skit psl raya this year,kind of hambar laa. Nak tau sbb ape?? sbb aku dah dua hari terperuk je kt rumah sdgkn org laen gi jln2 n' raya rumah org }; 1st day pon gi rumah atok,then tak gi mana dah. this is not wht i expected for my raya,sobs. sentap kott tgk org laen blk kg,gi raya rumah org. haish,naseb laa kann. Redha je laa ye.Okay laa,cm dah byk sgt lalut ni,hehe. ni laa padahnya jiwa kacau kann.okay,bye dan salam aidilfitri.

No comments:

Post a Comment