Feb 6, 2012





helo people(;
okay,this is the last post from me utk the next one month
coz' i'll be at my schoool laa
hailaaa,
the saddest thing is when you have to say goodbye to your home co'' you have to go back to your HOSTEL,
i'm so not in the mood to go back there--'
but,i have to
lastly,bye(;

selamat menyambut maulidur rasul:D


ok,since sume org nk wish ,so,aku pon nak jugak
to all MUSLIM,
selamat menyambut maulidur rasul 




saya harap,umat islam akan menjadi lebih baik.
semoga kita akan menjadi lebih baek dan menjadikan RASULULLAH sebagai contoh terbaek
untuk diri kita dunia dan akhirat,AMIN<3
okay laa,hari ni dah byk sgt bercakap,so,pen off
and nitenite(;

welcome RAKAN BARU(;



hello people,kali ni nak share pasal our 
NEW FRIENDS,
got 6 altogether,sorry la coz' x sempat lagi nak introducekan diri kite ni,--'
act,kitorg ade nickname utk diorang ni,tp,
shuuuuuutt,IT'S A SECRET LAA
klau dyorang bace nnt,x ke susah,
kay,i just want to say tht wlcome to STF,
and please be NICE to us(;
okay,tu je nak ckp pasal NEW FRIENDS:O

nurille(;


well,hello PEOPLE(;


meet,NURIL IZZATI TUN ROSLAN(;


p/s:cam datin laa






ok,act,since haritu nak post pasal minah sorang ni
ni baru nak buat coz' BUSY laa
well,nuril,ni kira cam pesanan laa untuk KAU
since you're entering tht BLUE THING,
i'm sure tht you know the good and the bad one kann??
i will never stop supporting you ,BUT
if you change, make sure tht you're changing to a better one,kay??
tp,klau you're changing to a MONSTER,
i'll run as far as i can from you,and this is 
DAMN SERIOUS,OKAY,!!
well then,tu je nak dipesan untuk kau,
be a nice girl and don't let me down on you(;
lastly,ILY,nuril(;