Dec 24, 2011






pmr present,
~weeeeeeeeeeeeee~
*speechless*
thanx mak and ayah(;

Dec 22, 2011

ALHAMDULILLAH,THANK YOU ALLAH(;



assalamualaikum and a very good night. ok,as semua orang tau,hari ni is 22december 2011,THE BIG DAY<3
and the journey begins... wake up for subuh and iron my WHITE baju kurung,then,get my shower and i'm off to TUN FATIMAH with my parents and little sister,KURAPYA*hesh--' * then,it's raining along the road,not so heavy la tp long lasting punye hujan. erk,adekah hujan long lasting?? ala,hentam je. and my feeling,along the road,rase dupsap x henti2.yadayada,sape yang x cuak kann?? and we stoip for some breakfast since our perut pon dah dance dengan rancaknya. and me minum teh ais,then my mum ckp,"sejuk2 minum ais??" then that makcik kedai said,"nak sejukkan hati la tu" and aku pon like erk?? hahahaha.okay,continue with the journey and finally,HELLO TUN FATIMAH(; *me miss you laaa*menyehmenyeh =_________=
bile sampai,my parents was like,dah klua ke?? and aku rase kaki dah cairr.nooooo,i'm melting kott?? and then,to the toilet and lastly,BESTARI HALL,the KERMAT place.me saw the new bonda ucap2 about award....blablablabla.and lastly,all the candidates pon que depan class teacher masing2 and slip pon bertukar tgn. and guess what??
me,raja zarith najeeha raja zakaria, JB009K115,960331-01-7252,
GOT 8'As FOR MY PENILAIAN MENENGAH RENDAH 2011(;
~WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE~
okay,and quintessence 0913 got 129/144 straight a's
congratulations quints,me really love s all of you very mucho,NO DOUBT.. and our penat lelah selame nie,is not sia2(;we did it,and to the people yang x dapat straight a's,don't be sad okay?? work harder for SPM 2013,and makes sure result kite lg gempak coz' all f3 students are awesome,kann??okay,and this is te moments..












my slip(;

muke happy,

okay laa,itu je story utk hari ni.thanx to all yg wish me for today.really appreciate it.please pray for me okay,lastly,i would likje to thank my parents,teachers,friends,family,and all of you yang dah support me,help me,teach me,born me,raised me,take care of me and lots more,me really love you guys so very much <3
   













sincerely,
RAJAZARITHNAJEEHARAJAZAKARIA,
JBOO9K115,
PMR CANDIDATES 2011(;

Dec 21, 2011






ok,thursday already.
and guess what??
i'm off to johor bahru,
err,maybe lg clear kalau cakap,
off to TUN FATIMAH(:

hello there(;


ok,post ni is like
CURAHAN post laa(;
as everyone know,
esok is the TARIKH KERAMAT laa
22december and i feel like ************
dun know how to describe my feeling laa
takot,cuak and banyak lagi
kalau before this dah rase x tenang,now ni rase cam 
jantung,limpa and sume organ ni rase nak 
lompat2 keluar daripada badan,
aku x tahu la camne keadaan aku esok kat hall,
bukan cam cacing kepanasan lagi dah
waaaaaa,takut sangat laa
kenape ni??
is it a good sign or sebaliknya??
ooo,i really hope it's the good one

YA ALLAH,BANTU LAH HAMBAMU DAN RAKAN-RAKANKU UNTUK MENDAPAT 8A DALAM PENILAIAN MENENGAH RENDAH 2011 YANG AKAN DIUMUMKAN PADA HARI ESOK.SEKIRANYA KEPUTUSAN KAMI TIDAK SEPERTI YANG DIHARAPKAN,REDHAKANLAH HATI KAMI YA ALLAH.KABULKAN DOA KAMI,YA ALLAH. AMIN YA RABBAL A'LAMIN.




ok,aku rase cam ni la muke aku sekarang--'



gud luck FORM THREE *esp,QUINTESSENCE


jd,RAJA ZARITH NAJEEHA,tawakal la(;
insya-ALLAH









and lastly.



and finally,

Dec 18, 2011

tarikh keramat ??


oh,hello there(;
post kali ni nak share pasal 
tarikh keramat, 22 December <3
ooo,sebut tarikh je dah rase laen dah
petanda apakah itu??
is it a good sign or sebaliknya??
ooo,i really hope the good one.AMIN.
okay,ade ape ngan date ni act?
hmm,aku sure ramai org dah tau yg on this date akan klua result 
penilaian menengah rendah 2011
how can I be so sure??
ok,ni buktinya


hmm,tp aku pon still ragu2 --
i know i should'nt feel like that
hmm entah laa
tp,aku hope sangat nak 8A tu
aku x nak la dissapoint kan my parents
tetibe nak touche pulak*sobs*
ok laa,lastly,
Ya Allah,please help me to get the 8A'S
AMIN.
bye(;

Dec 16, 2011

you,HAPPY BIRTHDAY (;





hello,post ni nak wish someone punye brithday hari ni
huiyoo,ceteka sape punye birthday
hehehe,orangnya is
AMY MARIA NABILA AMIR--'
panjangkan name dye
hahahaha,ok,ni wish untuk kau coz' aku malas nak type (;




and ni cake untuk kau +____________+








and ni pulak PRESENT kau,*teeheee




oi,janganlaa terharu ea,
ni je yang mampu aku bg,*sobs
cewaah,hehe,ye laa 
kann kite x jumpe,so aku just bole wish and buat cenggini je laa
ok,hope kau suke
hahaha,babai (;


Dec 15, 2011

Dec 13, 2011




bye BAHASA MELAYU(MELUNAS RINDU)
and 
hello CHEMISTRY<3


pfftt,please be nice to me
*teeheeee(;

Dec 12, 2011

special post,pfftt..


hello people(;l
as you all know laa kann,
post kali ni is about my good friend,
name dye 
SABRINA MUSTAM(;
act,dye rindu aku
hehe,bangga kah??
ya tentulaa bangga
hahaha,dah mule nak jd sengal laa ni
haish,ok,back to our topic
hmm,aku ni nk laa bls balek post dye tu
mmg laa dye ikhlas and aku pon ikhlas jugakk
nak balas balek kann..
sorry laa BER'Q sbb kau text pon aku x reply
hehe,x de krdt laa yang--'
okie,ni untuk kau








and lastly,




ok laa itu je nk di bebel kann kali ni
and to sabrina mustam
enjoy laa bace post ni kay?
daaaa(;

Dec 6, 2011

ombak rindu,TERBAEK(;











ok,maybe org sume daa ramai yg tules pasal movie ni
tp.ni experience aku,so aku nak jugakk cite(;
hmm,.aku da tgk movie ni on the first day dye kluar
huhu,sedeyh woah,bukan ape,
hmm,sbb aaron aziz nanges laa,
aku pon ikot syahdu skali laa
hahaha,lawak laa
tp,mmg betol laa,sedih tau
aku g tgk movie tu pon just sbb ade aaron aziz je(;
omai,dye sgt handsome
lalalala,cair whoah *_________*
hihi,ok laa movie tu
kalau nak rate kan,aku bg 9/10 laaa
tp,mmg patot tgk pon cite tu
ok laa,itu je utk kli ni
bye(;


Dec 2, 2011

december already,duhh




when mr.ecember daa sampai,hmm,
everyone pon asyik ckp pasal result and all that
'bile result klua?'
'nak pakai baju ape time amek result?'
'daa ready ke?'
'x de mimpi pape ke?'
ahaha,yg last tu soalan jenis ape laa kann,--'
and aku ni,belagak kool je,padahal dlm hati,
rase nk terjun lombong time tu jugakk,
hailaa,mane ade org yg x cuak,takot,gemuruh,gugup,and semua feeling 
yg sewaktu dengannye--'
tipu laa kann klau ade org yg x TAKOT langsung??
hmm,tapi yg paling penting isterus doa and lastly,tawakal,
kann?(;ok laa,itu je nak bebel kali ni,
till then,bye(;

nak tau tak??



ade cite KOREA baru,
princess hour
not sure best ke x sbb baru je tgk
ok,itu je nak ckp
bye<3