Nov 30, 2011

full house(;


ooo,aku da jadi gile KOREA laaa,
sbb nye,aku tgk drama ni,
FULL HOUSE <3
best gile drama ni,maybe laa drama ni daa lame
and aku ni like,err,--' baru nak tgk ke??
huh!aku x peduli pon,at least aku daa tgk kann??
semua ni atas dorongan rakan2 ku
huhuhu,sadisnye ayat aku kaann??
hmm,cite ni mmg touching laa
aku nanges woaahh--'
naseb baek HAPPY ENDING, 
klau x sah2 laananges x henti2 
hmm,biar aku cite skit laa sinopsis nye
ok,ade sorg artis korea ni,name dia 
lee young jae,dia ni sgt laa famous and dia ni sombong gile
satu hari,dye kene pegi CHINA and naik plane laaa
mase atas plane tu,dye jumpe sorg pompuan 
namenye 
han ji eun,dye ni sengal,gile2 and bengong laa
haa,pastu,yg laen2 tu tgk sendiri laa
hahahaha,sbb ,klau aku nk cite kt sini,
mmg x kan habes laa,excited nye lg--'
ok,ni laa gamba2 actor ngan actress nye



lee young jae(;











and,han ji eun(;






Han Ji Eun 010043 300x225 Han Ji Eun Wallpaper #1 | 1024x768


kang hye won--'






lastly,yoo min hyuk<3








hihi,ok laa,
tu je nak share yg pastinye,
FULL HOUSE sgt best
naak tgk lg
and aku akan make sure yg aku akan tgk lg(;
hehe,till' then--'









No comments:

Post a Comment